SITUACIÓ

Ubicat a l'hotel Borneta, part de la nova marca hotelera Miiro, al cor del barri del Born de Barcelona

EL RESTAURANT

El nom Volta ret homenatge a la forma arquitectònica d'un revolt, en tribut als icònics arcs dels Porxos de Fontseré que s'eleven majestuosos sobre el restaurant. A més, s'inspira en la paraula catalana “voltar”, que vol dir caminar o recórrer, un concepte que també reflecteix l'essència de la seva cuina.

Els plats concebuts per compartir són refinats i deliciosos, cuinats amb els millors ingredients d'origen local. Alguns plats estrella, inclouen: corbina amb aigua de cogombre, alvocat, ceba i remolatxa en dues textures; tàrtar de vedella amb salsa de tonyina, tàperes i rave; pargo a la graella amb pastanagues, mantega blanca, faves i sàlvia; ossobuc amb polenta cruixent i api; o els culurgions amb patates, menta, formatge pecorí i tòfona, entre d'altres.

Volta col·labora amb la comunitat de petits agricultors orgànics, productors de formatge i viticultors de Catalunya, amb qui comparteixen la passió per crear ingredients excepcionals mitjançant mètodes sostenibles i tradicionals.

Disposa de vins excel·lents, destacant els vins de denominacions d'origen de Catalunya.

DESTAQUEM

  • El producte de proximitat.
  • La ubicació.
  • Les cuidades elaboracions.
  • Els vins de les D.O. Catalanes.

CONTACTE

Web: https://www.voltabarcelona.com/

UBICACIÓ