romescoTarragona2024Tarragona celebra la novena edició de les jornades del romesco, de l’11 al 27 d’octubre, 16 Restaurants de Tarragona serviran receptes tradicionals o innovadores de romesco que seran maridades amb vins de la varietat macabeu de diversos cellers de la D.O. Tarragona: Mas Amfres, Mas Blanch i Vinícola de Nulles.

Les jornades estan organitzades per l’AEH Tarragona Ciutat i la DO Tarragona i compten amb la col·laboració del Port de Tarragona i el Patronat Municipal de Turisme de Tarragona.

Els establiments participants són: Brisa Restaurant, La CucaFera Restaurant, El Pòsit Restaurant, Casa Balcells Restaurant, La Morada Restaurant, El Llagut, Restaurant 4 Latas Tarragona, La Xarxa Restaurant, El Trull 4 brasas, Selvatic, tarrakocono, La Jarta, Pizzeria Insitu, Lola Bistro i L’Àncora Restaurant Marisqueria. Aquest any, també hi participa un restaurant invitat d’Altafulla, Les Bruixes de Burriac de l’Hotel Gran Claustre,  amb l’objectiu d’estendre les jornades a altres municipis propers a la ciutat.

Els menús que oferiran els restaurants participants es podran consultar a la pàgina web https://aeht.es/jornades-gastronomiques/