Chalito, la marca barcelonina especialitzada en milaneses amb toppings, anuncia una expansió sense precedents: quatre noves obertures a Barcelona i Madrid. Aquest ambiciós pla consolida Chalito com a referent al sector, augmentant la seva presència a Barcelona i obrint les portes a Madrid amb una onada de novetats que promet molt de sabor. També suposa un increment de plantilla i de logística, això sí, conservant la mateixa recepta i qualitat al plat de sempre.
Desafiaments d'una expansió a tota velocitat
Aquesta expansió intensiva implica coordinar tots els detalls, des de la selecció i la formació d'un equip que incorpora més de 100 professionals per a les noves ubicacions, fins al reforç de la cuina central i la logística de distribució. A més, permet a Chalito duplicar la seva capacitat productiva i millorar el seu sistema de lliuraments, assegurant que el sabor i la qualitat dels seus productes arribin intactes i en temps rècord a tots els seus locals. Perquè aquesta és la premissa: créixer mantenint la qualitat i el sabor del primer dia que han fet l'èxit de Chalito.
Noves localitzacions als principals centres comercials
Les obertures a Barcelona i Madrid s'han centrat en punts neuràlgics de totes dues ciutats, dins de centres comercials que representen el millor del comerç i el lleure local. L'aventura va començar a Splau, el popular centre comercial de Cornellà de Llobregat, on Chalito va obrir al públic el 31 d'octubre passat. A aquesta primera obertura el seguirà Heron City, al barri de Nou Barris, al nord de Barcelona, amb una obertura prevista per dijous 7 de novembre.
L'expansió continua a Madrid amb dos punts estratègics: Parque Sur a Leganés, al sud de la capital, obrirà les portes el 14 de novembre, i una setmana després, el 21 de novembre, Chalito inaugurarà el seu local a Nassica, el vibrant centre de compres i lleure a Getafe.
Així doncs, l'objectiu és assolir el públic als punts neuràlgics de Barcelona i Madrid, amb les noves obertures planificades a centres comercials d'alta afluència.
Chalito: tradició i sabor
Chalito ha sabut conquerir el paladar dels seus clients amb el seu concepte de milaneses artesanals i el seu enfocament a la gastronomia tradicional, però amb una mirada moderna i accessible. Des de les primeres ubicacions a Barcelona, aquesta cadena de restauració ha buscat connectar amb els seus clients mitjançant l'autenticitat de les seves receptes, originalitat i varietat en propostes: Milanesa de vedella, de pollastre i una veggie amb base d'albergínia. Totes amb infinitat de toppings.
Amb aquesta nova fase d'expansió, Chalito reafirma el compromís de portar la seva especialitat a nous racons d'Espanya, consolidant-se com el restaurant de referència per als que busquen aquest plat.