CuinaBolet2024 600Fins al 24 de novembre, 17 restaurants berguedans participaran a la campanya de la Cuina del Bolet d'aquest 2024, impulsada per l’Associació d’Hostaleria i Turisme del Berguedà i l’Agència de Desenvolupament del Berguedà. Es proposen superar els 1.300 menús servits el 2023.

Els restaurants participants oferiran tots un menú diferent amb el bolet com a protagonista, des dels aperitius i fins a les postres, amb l’objectiu de donar a conèixer diverses maneres d’elaborar-lo. Els preus dels menús oscil·laran entre els 28€ i els 60€. Els menús aniran acompanyats de vins i caves d'Oriol Rosell i Abadal, els dos cellers patrocinadors de la Cuina del Bolet.

Aquesta campanya consolida els sopars maridats, que se celebraran cada dijous en un restaurant diferent de la comarca. Cada sopar maridat tindrà un cost que rondarà els 45€ i la D.O. Pla de Bages premiarà els comensals que assisteixin a més sopars maridats.

Més info a https://www.berguedaturisme.com/cuina-del-bolet/