SITUACIÓ
Ubicat a l'eixample barceloní, al carrer recentment de vianants Consell de Cent. Fa cantonada amb la Rambla de Catalunya, a prop del Passeig de Gràcia, al centre de la ciutat comtal.
EL RESTAURANT
Per què 2254? Són els quilòmetres que separen, per carretera, Palerm de Barcelona i representen el recorregut vital del seu propietari, el Xef Nuncio Cona. Nuncio va realitzar, des de Palerm, un viatge a vespa passant per França fins a arribar a Catalunya. Durant la travessia, es va trobar amb Pep Nogué a l'escola Bellart i va decidir posar en pràctica les tècniques apreses. Les receptes dels seus plats i la seva matèria primera són un homenatge a aquest recorregut per terres de la costa mediterrània italiana, francesa i catalana reinterpretada per Nuncio Cona.
La Vespa amb què Nuncio va fer el viatge fins a Barcelona, aquests 2254 quilòmetres, està exposada al restaurant. Només entrar la podreu veure penjada a la paret.
L'experiència a Tapas 2254 és plena de matisos, des dels salvamantells amb fotografies evocatives, les taules sota el jardí vertical, la taula del xef davant de la cuina oberta, etc
La cuina del xef Nuncio, ànima de Tapes 2254, està plena de barreges i referències entre Itàlia, Espanya i França. La carta és extensa i hi ha tapes per a tots els gustos: Olives gordal farcides de taronja siciliana i Campari, motxis braus, spaghetti cacio e pepe, Gyozas farcides de cua de toro, salsa gorgonzola i nous, tacs de vedella confitada i ceba encur o sardina fumada amb guacamole, Ito Togarashi i soja.
L'experiència a Tapas 2254 és plena de matisos, des dels salvamantells amb fotografies evocatives, les taules sota el jardí vertical, la taula del xef davant de la cuina oberta, etc
DESCAQUEM
- La qualitat del producte
- La relació qualitat-preu.
- Les elaboracions.
- El jardí vertical i la taula del xef davant de la cuina oberta.
CONTACTE
Web: https://2254tapasbarcelona.com/
instagram: https://www.instagram.com/tapas2254/
Facebook: https://www.facebook.com/tapas2254/