Actualitat
Neix Torres Alta Luz, el primer brandi cristal·lí, elaborat a Barcelona
- Detalls
Aquest nou destil·lat de raïm uneix innovació i més de 90 anys d’experiència perfeccionant l’art de la destil·lació.
La DO Catalunya se suma al festival Cruïlla 2021
- Detalls
DO Catalunya comptarà amb un espai amb vins i professionals que podran recomanar i prescriure als clients i clientes la referència més afí als seus gustos.
Vi, cultura i natura a Jean Leon, per gaudir de l’estiu
- Detalls
Vi i cultura prenen força aquest estiu a Jean Leon, amb noves experiències per gaudir d’art i teatre en l’entorn que ofereix aquest celler del Penedès.
La Pedrera amb DO-Tast complet de vins
- Detalls
Cada cap de setmana, dos tastos de vins a La Pedrera amb les diferents DO de Catalunya
Enotastos i rutes enogastronòmiques amb els vins de la DO Alella
- Detalls
Els vins de la DO Alella seran els protagonistes aquest mes de juny de diferents esdeveniments repartits pel territori que engloba la DO.
Vilafranca del Penedès acollirà el Primer Simposi de Viticultura Regenerativa, impulsat per Família Torres
- Detalls
Experts i viticultors nacionals i internacionals compartiran coneixements i experiències en un acte retransmès per streaming.
24 cellers premiats en la 55ena edició del Concurs Tastavins DO Penedès
- Detalls
Una cinquantena de cellers i 150 referències han participat en la 55a edició del Concurs Tastavins DO Penedès.
Nova "Cuina Gaig" al Mercer Hotel Casa Torner i Güell de Vilafranca del Penedès
- Detalls
El xef Carles Gaig, un dels mestres de la cuina catalana contemporània, ha escollit el Penedès per inaugurar la nova "Cuina Gaig - Casa Torner i Güell"
Família Torres incorpora la varietat recuperada moneu al nou vi Clos Ancestral 2019
- Detalls
Aquest negre ecològic del Penedès prové del Castell de la Bleda, un enclavament amb 2500 anys d’història vitivinícola.