tempsdepriorat600L’Associació Priorat Enoturisme presenta a Barcelona la primera edició de Temps de Priorat Enoturisme. Serà el pròxim dijous 24 d’octubre a l’Espai Born to Cook de La Sagrera (Vallés i Ribot, 36).

L’espai obrirà portes a les 18:30h, i fins a les 22:00h els assistents podran gaudir d’una àmplia representació de vins, olis i gastronomia de la comarca del Priorat.

Abans, a les 18:00h, l’associació presentarà a la premsa la festa Temps de Priorat Enoturisme. La presentació anirà a càrrec de la presidenta de l’associació Priorat Enoturisme, Maria Jesús Sánchez Soldevilla, i el president del Consell Comarcal del Priorat, Sergi Méndez.

A la mostra hi participaran una trentena de cellers de les dues denominacions d’origen del territori, la DO Montsant i la DOQ Priorat, a més de restaurants i productors d’oli.

La mostra estarà oberta al públic, que podrà fer-se amb les seves entrades a través del web d’un altre dels socis de Priorat Enoturisme, Siurana Tours.

Cellers i gastronomia participants en la mostra

A la presentació de Temps de Priorat Enoturisme, els assistents trobaran una barra de vins de diferents cellers socis de Priorat Enoturisme i que participen de la mostra, així com dues propostes de vermut.

Pel que fa als cellers de la DOQ Priorat, els participants seran Alicia i Josep Viticultors, Cal Pla, Casa Gran Siurana, Celler Bartolomé, Celler Devinssi, Celler Giol, Celler Mas d’en Gil, Celler Mas Sinén, Celler Pasanau, Celler Sangení i Vaqué, Cellers Scala Dei, Clos Figueras, Clos Galena, Clos Pachem, Costers del Priorat, Crivellé i Valls, La Conreria, Vall Llach i Vinícola del Priorat.

La DO Montsant comptarà amb la representació de 8 dels seus cellers: Celler Cooperatiu de Cornudella, Celler de Capçanes, Celler de l’Era, Celler Gritelles, Celler Masroig, Cingles Blaus, Coca i Fitó i Cooperativa Falset Marçà.

Les dues marques de destil·lats i vermuts seran Priorat Lab i Vermut Dos Deus.

Pel que fa a la gastronomia, les propostes gastronòmiques aniran a càrrec de 4 restaurants, així com del tast d’olis de Cavaloca i Priordei. Els restaurants participants seran Fonda Toldrà, Quinoa Restaurant, Restaurant La Morera i Restaurant Mas Trucafort, que prepararà un showcooking d’arròs del tros.