tastalarambla2024 600Durant quatre dies, del 6 al 9 de juny a la Plaça de Catalunya, se celebra el conegut “Tast a la Rambla”, un festival gastronòmic que aquest any celebra el seu 10è aniversari i en què es pot degustar tapes i mos elaborats per diversos restaurants de la ciutat, tant d'autor com de cuina tradicional. La festa dels sentits es complementa amb diverses activitats lúdiques, musicals i tallers gastronòmics de tast i cuina en directe.

30 restaurants, bars i pastisseries de la ciutat oferiran degustacions dels seus plats per 6 euros cadascun. L'objectiu és el mateix des de fa una dècada: acostar a peu de carrer la cuina d'alguns dels millors locals de Barcelona i, el que és més important, a preus populars.

Aquest any, coincidint amb la celebració de la Louis Vuitton 37th America's Cup Barcelona, ​​Tast a la Rambla incorporarà una mostra gastronòmica dels dotze països que participen a la competició esportiva. Entre aquestes propostes trobem:

  • Kartoffelsalat, amanida de patates amb salsitxa i mostassa (Alemanya)
  • La fondue de formatge (Suïssa)
  • La croqueta cèsar (EEUU)
  • El Risotto d'espinacs, lardo i parmesà (Itàlia)
  • L'ostra a la meunière (França)
  • Les patates braves de sobrassada (Espanya)
  • El roll de llagostí i duxelle de bolets (Canadà)
  • L'amanida d'endívia amb crema àcida i verat fumat (Països Baixos)
  • La pavlova de maduixa i nata (Nova Zelanda)
  • El pastís de llimona amb crumble (Regne Unit)
  • Köttbullar, mandonguilles sueques amb salsa de tomàquet (Suècia)
  • Torrada de pa amb rillette de xai, nou de macadàmia 4 èpices (Austràlia)

Tota la informació a https://www.tastalarambla.cat/