La Setmana del Vi Català, que se celebrarà del 9 al 15 de novembre d’aquest 2020, neix amb la voluntat de donar continuïtat a la campanya "Gaudeix del que és bo", engegada conjuntament des de l’INCAVI i les 11 Denominacions d’Origen vitivinícoles catalanes. L’objectiu és compartit: promoure el consum de vi català i apropar al consumidor que viu a Catalunya als vins catalans amb Denominació d’Origen, vins que garanteixen proximitat i qualitat.

Durant tota una setmana, diferents entitats, empreses i particulars vinculats al món del vi oferiran un conjunt d’activitats repartides arreu del territori català. Seran set dies on, els actors claus del sector compartiran la seva experiència i el seu saber fer amb totes aquelles persones que hi estiguin interessades.

La campanya "Gaudeix del que és bo #vicatalà", compta amb diferents plataformes de divulgació, com ara la web www.gaudeixdelqueesbo.com, o perfils a les xarxes socials (Facebook i Instagram). Durant aquesta tardor, a més, la campanya continuarà amb altres accions divulgatives com ara el patrocini del programa Joc de Cartes, de TV3, o un espot publicitari que s’emetrà en diferents suports i mitjans.

Modernitzar la imatge del vi català, apropar-lo al consumidor no expert i desvestir-lo de complexitat són alguns dels eixos d’aquesta campanya que té com a objectiu fonamental la promoció dels vins catalans amb Denominació d’Origen, no només perquè són el nostre vi de proximitat, sinó perquè són també de gran qualitat, reconeguda arreu.