L'hotel Royal Passeig de Gràcia ja té llesta la seva terrassa per obrir demà i que qualsevol pugui gaudir de les seves excepcionals vistes de Barcelona. Ens trobem davant una panoràmica de 300° en ple centre de la ciutat, des d'on es pot contemplar la majestuositat de la Sagrada Família, les tonalitats blaves del Mar Mediterrani i la increïble posta de sol sobre la Muntanya de Montjuïc.

Després de ser el primer gran hotel a obrir en el Passeig de Gràcia, des d'aquest dissabte 11 de juliol ho fa també la seva terrassa. Situada en l'última planta de l'emblemàtic hotel, en el número 84 d'una de les avingudes més conegudes de Barcelona, aquesta és una de les terrasses més altes de la zona, disponible per a tota persona que vulgui relaxar-se davant les seves impressionants vistes. “Estem molt il·lusionats de tornar a obrir aquest punt de trobada extraordinari, no sols per a hostes, sinó per a tot aquell que vulgui tenir Barcelona a vista d'ocell, mentre prova la nostra carta de tapes i còctels”, explica Àlex Puig, director general del grup hoteler Royal Hotels Barcelona.

Un espai diferent i amb encant on gaudir d'una meravellosa tarda d'estiu, obert de dimecres a diumenge, de 18:00h a 00:00h.