Actualitat

DO Catalunya comptarà amb un espai amb vins i professionals que podran recomanar i prescriure als clients i clientes la referència més afí als seus gustos.

Vi i cultura prenen força aquest estiu a Jean Leon, amb noves experiències per gaudir d’art i teatre en l’entorn que ofereix aquest celler del Penedès.

Cada cap de setmana, dos tastos de vins a La Pedrera amb les diferents DO de Catalunya

Els vins de la DO Alella seran els protagonistes aquest mes de juny de diferents esdeveniments repartits pel territori que engloba la DO.

Experts i viticultors nacionals i internacionals compartiran coneixements i experiències en un acte retransmès per streaming.

Una cinquantena de cellers i 150 referències han participat en la 55a edició del Concurs Tastavins DO Penedès.

El xef Carles Gaig, un dels mestres de la cuina catalana contemporània, ha escollit el Penedès per inaugurar la nova "Cuina Gaig - Casa Torner i Güell"

Aquest negre ecològic del Penedès prové del Castell de la Bleda, un enclavament amb 2500 anys d’història vitivinícola.

Participa en el repte de la DO Terra Alta i guanya un menú degustació a un dels restaurants col·laboradors