Actualitat
Torna "La Verema del Cava" amb activitats per a tots els públics
- Detalls
Del 26 d'agost al 30 de setembre, una vintena de cellers proposen activitats enoturístiques vinculades a la verema
Neix Casals, l'únic vermut mediterrani elaborat amb la varietat ancestral selma
- Detalls
Juan Torres Master Distillers entra a la categoria de vermuts amb una flamant proposta pensada per brillar en cocteleria
Premis Sigillum, als millors vins DO Conca de Barberà
- Detalls
El Consell Regulador de la Denominació d’Origen Conca de Barberà renova el nom i la imatge del Concurs de vins
Setena edició de La Santa Market, del 7 de juliol al 27 d'agost
- Detalls
La Santa es consolida com un dels epicentres de l'estiu en la Costa Brava, un gran market a l'aire lliure amb una infinitat de propostes
Meliá Hotels International manté la seva aposta per les destinacions de vacances d'Espanya amb la signatura de l'hotel Meliá Lloret de Mar
- Detalls
L'actual Gran Hotel Monterrey reobrirà les portes per a la temporada de 2024 sota la marca Meliá Hotels & Resorts
Jean Leon rememora els orígens a través dels seus Vins de Finca Qualificada en el 60è aniversari del celler
- Detalls
El celler del Penedès presenta la nova imatge del seus quatre vins singulars, inspirada en les primeres etiquetes, i llança una edició limitada de Vinya Le Havre 2013
Torna el festival gastronòmic Born Street Food
- Detalls
Torna la festa gastronòmica per excel·lència del Born els dies 16, 17 i 18 de juny a la plaça Pla de Palau
Catalunya serà Regió Mundial de la Gastronomia l'any 2025
- Detalls
La Regió Mundial de la Gastronomia és una iniciativa impulsada per l’Institut Internacional de Gastronomia, Cultura, Arts i Turisme (IGCAT)
L’acte de clausura del Spring Art Barcelona, celebrat al Majestic Hotel & Spa Barcelona, recapta 158.100 euros a favor de la Fundació IRES
- Detalls
Gairebé 300 convidats van gaudir d’una nit solidària amb l’art i la primavera com a fil conductor en una nit cultural i solidària